so mi have a good good good girlfren. we used to be batty an bench back in the day then we grew up and she had a baby and moved back to her home country (6 hours away from here)
we don't talk often but when we do it is like we last spoke yesterday...yu know dem kinda fren deh.
so anyhow toward the end of 2009 she got back together with an ex-boyfren. real level headed Jamaican man. only "problem" wid him why dem did bruck up before was because he is a very focused bredren and when they were dating he was working full time and going to school fulltime at the same time.
so fast forward 10+ years later them a try a ting again. but now it is a LDR.
so mi buck him up Friday, him a do a ting down di road from mi office.
Dis mawnin on him way in him stop fi seh howdy an di man stawt tell mi some tings bout him relationship wid mi fren.
From wah him a seh, is like him do everyting in him power (within reason) fi mek di relationship work, but my fren juss a fight gainst the progress. SMDH
Har madda sick, an she is the only one of the sibling a tek care a har. Dem sen har come here (Calgary) fi treatment dat noh available which pawt dem live soh him seh, why don't you an mommy an yu son, juss come live wid mi?
Shi seh no.
him seh come, me a work 2 job a mek nuff money. come live wid mi an tek care a yu madda an yu child an noh worry bout a ting.
shi seh no.
so him tell mi some more tings,bout how him noh stay like di man dem we (me an her used to par wid) an him been faithful to her an juss a try mek dis work ... an den him seh...oh, this is just between you and me.

She really a dash weh a good good man.
btw he is SMOKING HOT