<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kF4IRqxQE8A"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/kF4IRqxQE8A" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>
What would you do?
Re: What would you do?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CeaBee</div><div class="ubbcode-body">alrite me will come back and and watch and listen to the <span style="text-decoration: line-through">screeching</span> loud singing after some coffee.
mi like Monica voice! wah wrang wid yuh CB
There is so much flashing back and forth in that video that I can't hardly tell what's going on. As an assumption, I'd go with the one who was not in prison though.
I like Monica's voice but I truly can say this is not one of her best songs in my opinion. Completely ignoring the 1995 scene which is obviously her now, she is holding it together appearance wise. She really does look like she did back in the day.
Final thing - having love all over you can be addictive.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Peasie</div><div class="ubbcode-body">I couldn't get beyond di first few seconds from mi si <span style="font-weight: bold">how him hat cack pan him head</span>
Should I keep watching?</div></div>
yea Peasie keep watching
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tulip</div><div class="ubbcode-body">There is so much flashing back and forth in that video that I can't hardly tell what's going on. As an assumption, I'd go with the one who was not in prison though.
I like Monica's voice but I truly can say this is not one of her best songs in my opinion. Completely ignoring the 1995 scene which is obviously her now, she is holding it together appearance wise. She really does look like she did back in the day. </div></div>
ok 1995 shi diddeh in love wid di jailbud and him haffi gweh fi long time an him tell har nuh wait feem an mek har promise. shi promise but shi did waan wait feem get out sayka shi did deh in love. 2010 him get out an shi deh wid nexx man an in love an bout fi get marrid. jailbud get out and go chek har an shi tell him wah gwan but den shi deh a tink bout di jailbud nuff inna fi har bed wid di new man
alla dat along wid di lyrics mek fi nice drama soh mi waan kno wah woulda unu inna dis situation
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tulip</div><div class="ubbcode-body">There is so much flashing back and forth in that video that I can't hardly tell what's going on. As an assumption, I'd go with the one who was not in prison though.
I like Monica's voice but I truly can say this is not one of her best songs in my opinion. Completely ignoring the 1995 scene which is obviously her now, she is holding it together appearance wise. She really does look like she did back in the day.
Final thing - having love all over you can be addictive. </div></div>
mi love love LOVE har hairif mi nuh waan fimi grow mi woulda chap ie awf an rock it
maybe mi can get wan quik weave or sitten like dat