Re: Fantasia = Homewrecker
i hope so too,
i can never understand how a woman is responsible for taking a man, or a man responsible for taking a woman, b/s,
if u woman/man waan leff, a just so it a go, its up to dem, man and woman cheat all the time, who a leff who is up to how dem relationship did stay from before u came aboard~
dem need fe leff de ooman alone~
i hope so too,

i can never understand how a woman is responsible for taking a man, or a man responsible for taking a woman, b/s,
if u woman/man waan leff, a just so it a go, its up to dem, man and woman cheat all the time, who a leff who is up to how dem relationship did stay from before u came aboard~
dem need fe leff de ooman alone~
why is it so big
she wouldan did know fi nuh deh wid married man from any a dem deh states.
Well I hope Fantasia recovers from the OD
Maybe there are other stressors in her life- would hate to think its man/heart problems that push her to such an extreme (if OD was intentional).