People I am not trying to be insulting or whatever but are heterosexual women in the minority these days?
I am not sure what the heck has happened or is happening but 4 out of 5 women mi si pan di road dress like man. I was going home yesterday and a lady walked into the elevator with a crew cut with razor marks to the side of her head ..she was wearing male shirt ..male pants and MAN SHOES!! Shi nat even a wear sneakers wey mi usually si odda Lesbos a wear ..shi ina wan man boot to reetid.
An is a lot young teenagas mi si more a dress an gwaan manish. Frankly if mi was lesbo mi noh want none a dem woman mi a si ..Dem scare di living ish outta mi. Dem look rough a way an look like if beat the crap outta yuh if yuh step outta line.
Mi goh mek mistake an goh dung a B’more harbor goh hang out wan weekend. Kiss mi Puss tail
.. dere was a sea a dem fram carna to carna. Dem a wear big man sharts wid boxers hanging out …dem hair in locks wid hat cock to di side.. I saw men even looking at these women and had a look of "OOOH MYYY GOOD!!" on their faces 
Mi is quite liberal but massi Jesas ...What is going on?
I am not sure what the heck has happened or is happening but 4 out of 5 women mi si pan di road dress like man. I was going home yesterday and a lady walked into the elevator with a crew cut with razor marks to the side of her head ..she was wearing male shirt ..male pants and MAN SHOES!! Shi nat even a wear sneakers wey mi usually si odda Lesbos a wear ..shi ina wan man boot to reetid.
An is a lot young teenagas mi si more a dress an gwaan manish. Frankly if mi was lesbo mi noh want none a dem woman mi a si ..Dem scare di living ish outta mi. Dem look rough a way an look like if beat the crap outta yuh if yuh step outta line.

Mi goh mek mistake an goh dung a B’more harbor goh hang out wan weekend. Kiss mi Puss tail
.. dere was a sea a dem fram carna to carna. Dem a wear big man sharts wid boxers hanging out …dem hair in locks wid hat cock to di side.. I saw men even looking at these women and had a look of "OOOH MYYY GOOD!!" on their faces 
Mi is quite liberal but massi Jesas ...What is going on?
Mi talk bout men sharts, jeans, shirt, hats, shoes..the whole 9 yards. If gay women are into women why are they trying to look like men? Mi noh get it. An dem strive fi di rough look to. 

.. Dis is every day ting. I waas giving B'more as one example . Mi will defen a person dressing in what feels comfy to dem but dis is nat wi talking bout here. Is the whole ting of dressing an teking it a step furda an ACTING like a man. Dem a dip an strut.... the holding the pants front ..draws a heng ova di pants. Mi wish mi was exageratting when mi sey 4 outta 5 woman
.(.although mg still ahead with her two feminine lesbians, and me confuse now as to what we counting 
Mi obviously not talking about them. Your point even makes the point I am trying to say in that if you are attracted to a woman ..wouldn’t it be for her voluptuousness.. her curves… her femininity..perhaps elegance.. yaadi yaah yaah. Dis is why mi noh get the desire to be so rough, tough and man- like .

</div></div></div>