Spose u and a friend fall outta touch- she annoyed say u werent there when supm happened and then har dawg <span style="text-decoration: line-through">run weh from home </span><span style="text-decoration: line-through"> I mean escaped,</span> i mean was lost in the neighborhood for a few <span style="text-decoration: line-through">glorious</span> days, and she was unda stress. if u nuh know how pet ppl is, and how dem animal is like dem fambly- beg u ask sombody.
ANyhow u did send uplifting text and flowaz, but wassa undergo u owna craps an neva hav di strent. And then plus, she neva call *you* wen u wenna go unda some strauma neither. So anyhow bottomline, now oonu naw talk to oonu one anedda.
But comes to find out, she been talking to your husband! on the regular! And plus him donate things to a event she put togetha- as a way to promote oonu company (supm oonu regularly do, just ushally wid good partners).
Wah u think bout that?
ANyhow u did send uplifting text and flowaz, but wassa undergo u owna craps an neva hav di strent. And then plus, she neva call *you* wen u wenna go unda some strauma neither. So anyhow bottomline, now oonu naw talk to oonu one anedda.
But comes to find out, she been talking to your husband! on the regular! And plus him donate things to a event she put togetha- as a way to promote oonu company (supm oonu regularly do, just ushally wid good partners).
Wah u think bout that?