Re: easy money should i do it?
Mi and Jazz inna di same paranoia boat cause that was the first thing I thought of too!
So while we on the topic, DO NOT put dem signs in your yard bout it's a boy/girl when it born cause the crazy people use that fi know who fi stalk and tief the baby. Also be careful if you do a baby registry cause crazy people use that to come to yu house and say dem got one of your gifts by mistake and dem want to come give to you and you know di rest....whole heap of mad people in di world.
Mi and Jazz inna di same paranoia boat cause that was the first thing I thought of too!
So while we on the topic, DO NOT put dem signs in your yard bout it's a boy/girl when it born cause the crazy people use that fi know who fi stalk and tief the baby. Also be careful if you do a baby registry cause crazy people use that to come to yu house and say dem got one of your gifts by mistake and dem want to come give to you and you know di rest....whole heap of mad people in di world.