Don’t know if this was already posted ..but unu hear bout di drama wey did happen ina di Vigil for the Miners in Chile when they were first trapped.
According to news source, one woman did a bawl an a wale ova wan a dem Miners and a call out im name while shi pray fi im save return. Nex woman ova hear har a cawl di name an comes to fine out is har husband di woman a bawl fah. At dat moment shi fine out sey di man hav sweetheart an fight bruck out a di vigil.
Lawd a massi yuh cyan mek up dese tings even if yuh try
Mi a wanda if word get out to di husban yet .. an mi a wanda if shi put in request fi lef im dung deh
..waii dis jus mek mi a DWL
According to news source, one woman did a bawl an a wale ova wan a dem Miners and a call out im name while shi pray fi im save return. Nex woman ova hear har a cawl di name an comes to fine out is har husband di woman a bawl fah. At dat moment shi fine out sey di man hav sweetheart an fight bruck out a di vigil.

Lawd a massi yuh cyan mek up dese tings even if yuh try

Mi a wanda if word get out to di husban yet .. an mi a wanda if shi put in request fi lef im dung deh