So, mi boss tell me sey him tink him 15 yrs old daughter is a lesbian. Wen mi ask him why him tink suh, him sey him wife ke tch har and har fren a kiss and feel up dem wanna nedda pon di couch lass week.
Him sey that this is not di furss time him suspect something sayka how shi juss cyaah stop talk bout dis girlfren and always want fi guh a har yaawd and sleep ovah and ting and ting.
Suh wen him confront har bout it, shi stawt bawl and tell him sey shi confuse sayka how shi is not allowed to go out wid boys and shi is warned constantly bout staying away from sex and getting preggo and how him did gwaan a way when shi hold a boy hand wen shi was 12 yrs old.
Shi tole him dat a lotta girls inna har school involve widd one anodda for dem cyaah get pregnant or get STD dat way and furdurmore, it is harmless FUN.
Him is torn up now and a ask mi and anoodda colleague what we think. Mi nuh kno yaah man for dem kwestion whe him put to mi hawd. Mi need unnoo opinions pls?
In a nutshell, a dese kwestions him struggling wid:
- Do you think as parents we going too far when teaching them about the issues of sex in our attempt to protect our children?
- By telling the girls to stay away from boys and vice-versa, are we driving them into the arms of same-sex relationships?
- Him wife told him that since same-sex relationships are so acceptable in the current society, our youth are using that as an alternate route to releasing their sexual urges, while still not "breaking the rules". What are your thoughts on that?
- Do you think it is just an experimental thing or is this another way to "come out"?
- What would you do as a parent?

Him sey that this is not di furss time him suspect something sayka how shi juss cyaah stop talk bout dis girlfren and always want fi guh a har yaawd and sleep ovah and ting and ting.
Suh wen him confront har bout it, shi stawt bawl and tell him sey shi confuse sayka how shi is not allowed to go out wid boys and shi is warned constantly bout staying away from sex and getting preggo and how him did gwaan a way when shi hold a boy hand wen shi was 12 yrs old.
Shi tole him dat a lotta girls inna har school involve widd one anodda for dem cyaah get pregnant or get STD dat way and furdurmore, it is harmless FUN.

Him is torn up now and a ask mi and anoodda colleague what we think. Mi nuh kno yaah man for dem kwestion whe him put to mi hawd. Mi need unnoo opinions pls?
In a nutshell, a dese kwestions him struggling wid:
- Do you think as parents we going too far when teaching them about the issues of sex in our attempt to protect our children?
- By telling the girls to stay away from boys and vice-versa, are we driving them into the arms of same-sex relationships?
- Him wife told him that since same-sex relationships are so acceptable in the current society, our youth are using that as an alternate route to releasing their sexual urges, while still not "breaking the rules". What are your thoughts on that?
- Do you think it is just an experimental thing or is this another way to "come out"?
- What would you do as a parent?

---> i thought they taught sexEd in school 
Mi strongly believe sey <span style="text-decoration: underline">some</span> a it is all in di name of FUN and curiosity. ...an do wey dem si dem fren a do.

for dem a give di bony fide wan dem bad nayme.