Re: Yuh tink shi wrang??? DWL
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Stormmey1</div><div class="ubbcode-body">so Cyber you say she file for him....was this her man before.... or she go down on 2wks vacay an decide to file for him....sorry 2 much man here a run mi dung
and y borrow money to bring him up....lawd am I being cold or what
ofcourse there are exceptions to every rule.....not for I though
ahe stormmey chile yuh woulnt understand. nuff ppl barrow money etc to sponsor dem family/spouse etc.
as mi granny woulda say u a young bud u no know storm.
an no badda come ask mi wat dat mean now
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Stormmey1</div><div class="ubbcode-body">so Cyber you say she file for him....was this her man before.... or she go down on 2wks vacay an decide to file for him....sorry 2 much man here a run mi dung
and y borrow money to bring him up....lawd am I being cold or what
ofcourse there are exceptions to every rule.....not for I though
</div></div>ahe stormmey chile yuh woulnt understand. nuff ppl barrow money etc to sponsor dem family/spouse etc.
as mi granny woulda say u a young bud u no know storm.
an no badda come ask mi wat dat mean now
....brite!! doan know y u always a race me age.