Why do you women complain about men leaving the toilet seat <span style="font-weight: bold">up</span>,you dont hear us complaining when you leave it <span style="font-weight: bold">down</span>
the toilet seat
Re: the toilet seat
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Natral</div><div class="ubbcode-body">Why do you women complain about men leaving the toilet seat <span style="font-weight: bold">up</span>,you dont hear us complaining when you leave it <span style="font-weight: bold">down</span> </div></div>
Yeah and why do women complain when we squeeze toothpaste from the middle?
We never complain when they squeeze it from the flat end.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body">Mi sey di two a unu come in like bench an b@tty .. as yuh si wan, yuh si di odda
It's only us 2 brits,..we figured if we run around together we will eventually have the canadians and americans on the board surrounded.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body">
Why man always a complain dat dem don't understand women? Why? Is nat like wi a try fi undastan unu
A lie,...unnu always a try fe "change" us.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Natral</div><div class="ubbcode-body">Why do you women complain about men leaving the toilet seat <span style="font-weight: bold">up</span>,you dont hear us complaining when you leave it <span style="font-weight: bold">down</span> </div></div>
Neither one is correct.
The toilet lid should be left closed after each use by any decent human being.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Natral</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body">Mi sey di two a unu come in like bench an b@tty .. as yuh si wan, yuh si di odda
It's only us 2 brits,..we figured if we run around together we will eventually have the canadians and americans on the board surrounded. </div></div>
BOAL ..Mi gi unu "A" fi heffort
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Natral</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body">
Why man always a complain dat dem don't understand women? Why? Is nat like wi a try fi undastan unu
A lie,...unnu always a try fe "change" us. </div></div>
Hello tree minute man... mi an yuh a sey di same ting. Yuh tink if wi did Undastan unu, wi woulda try change unu?
Personally - I don;t care about the toilet seat... never have, never will - I am probably well trained from growing with 7 brothers.
all those little things... toothpaste etc. nuh bodda mi wan bit. The man has his own tube anyway So i could care less weh him want to squeeze it from.
main thing that pees mi off is when him roll over in the miggle of the night and rolls himself into the covers and drags them off meall of a sudden my bathy is outta door an all wen mi a wressle fe get dem back him roll up so tite in dem mi cyaan get back none
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body">Personally - I don;t care about the toilet seat... never have, never will - I am probably well trained from growing with 7 brothers.
all those little things... toothpaste etc. nuh bodda mi wan bit. The man has his own tube anyway So i could care less weh him want to squeeze it from.
main thing that pees mi off is when him roll over in the miggle of the night and rolls himself into the covers and drags them off me<span style="font-weight: bold"> all of a sudden my bathy is outta door an all wen mi a wressle fe get dem back him roll up so tite in dem mi cyaan get </span>back none
Yes that is what annoy me the most.....I just ball up my hands an thump him wone rahtid thump and take back my part of the comforter when heem jump out of heem sleep