Re: She is Suing Match.com for.....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body">RC mi a ave a gf who is a serial online dater an she NEVER ck dem out. i dont even think the thought occur to har say dese ppl could be someone other dan they claim. mi see she pick up harself fly go all d way a cali go out wid man she only know by pic an voice. they hadnt even video chat weh she coulda say yes dat face belong to dat voice. and i dont tink she is alone. despite all u hear dem a say be careful ppl still nah tek heed. </div></div>
say what vegas.....u serious
she has got to be crazy or very naive.....I have never used an online dating 2 much man dey bout the place
u ever try talk to her and tell her u dont want to read that she was killed
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body">RC mi a ave a gf who is a serial online dater an she NEVER ck dem out. i dont even think the thought occur to har say dese ppl could be someone other dan they claim. mi see she pick up harself fly go all d way a cali go out wid man she only know by pic an voice. they hadnt even video chat weh she coulda say yes dat face belong to dat voice. and i dont tink she is alone. despite all u hear dem a say be careful ppl still nah tek heed. </div></div>
say what vegas.....u serious