Re: Matchmaker matchmaker, make me a match....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body">waaaaaaaiiiiiiiiiiieeeeeee pee pee a come dung pan mi. mi ago put stromey pan ignore
Mi granny teet
Why unu noh badda Stormmey? Mi nat putting har pan noh ignore cause har <span style="text-decoration: line-through">bad patwa</span> hoccent sweet mi to much
Tanya, yuh jus plain wrang
<span style="font-weight: bold">can u imagine how messed up har cousin is seeing as how di cousin a learn from she.</span> u need to reply and encourage said cousin to come pan boardlane come <span style="text-decoration: line-through">entertain us</span> introduce herself to us.
by the way storms....carry go bring come means u a carry news back and forth ie stir up gossip. mix up . maybe wat u did mean is dat ur fren a "carry belly" fi yuh
(not surrogacy- carry belly in dis case mean hold a grudge
bway if mi was to start charging u woulda affi jus tell Grandpere fi sign ova everyting to me. </div></div>
She have no desire to learn patois....most times I have my LT/phone with me....so if i go on to ja.com when she come Gibson....she ask me what something mean.....me read to her in patois.....then tell her in English what it means.... she say I sound funny when i speak patois....she juss ask me wot time the other book coming out....tell her to kirruhout
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body">waaaaaaaiiiiiiiiiiieeeeeee pee pee a come dung pan mi. mi ago put stromey pan ignore

Tanya, yuh jus plain wrang

<span style="font-weight: bold">can u imagine how messed up har cousin is seeing as how di cousin a learn from she.</span> u need to reply and encourage said cousin to come pan boardlane come <span style="text-decoration: line-through">entertain us</span> introduce herself to us.
by the way storms....carry go bring come means u a carry news back and forth ie stir up gossip. mix up . maybe wat u did mean is dat ur fren a "carry belly" fi yuh

bway if mi was to start charging u woulda affi jus tell Grandpere fi sign ova everyting to me. </div></div>
She have no desire to learn patois....most times I have my LT/phone with me....so if i go on to ja.com when she come Gibson....she ask me what something mean.....me read to her in patois.....then tell her in English what it means.... she say I sound funny when i speak patois....she juss ask me wot time the other book coming out....tell her to kirruhout