Bluegiant
Re: Bluegiant
Avern - Come again [img]/forums/images/graemlins/confused.gif[/img]
You look familiar.
[/ QUOTE ]mi sey...*opin yuh hayze dem*...
mi did tink sey wen sumaddy a wispa dem wispa inna PMs.
chue mi iza familla sumaddy mek mi look familla. Yuh nuh si sey a mi? [img]/forums/images/graemlins/70400-talktohand.gif[/img]
A - you almost made me feel better with this one. Maybe you're on to something..Since he's igging me maybe I should send him a PM [img]/forums/images/graemlins/70402-thinking.gif[/img] once I can remember what it was I wanted to say.
I think you and ajren look familiar at first..that's what it was.
A - you almost made me feel better with this one. Maybe you're on to something..Since he's igging me maybe I should send him a PM [img]/forums/images/graemlins/70402-thinking.gif[/img] once I can remember what it was I wanted to say.
I think you and ajren look familiar at first..that's what it was.
[/ QUOTE ]Everybaddy a tawk bout dat. Fi di laws time. One is Chrissy and one is Arjen. [img]/forums/images/graemlins/rolleyes.gif[/img]
Wait u are Chrissy and Ajren is Ajren [img]/forums/images/graemlins/70402-thinking.gif[/img] Ok I'b better let that marinate. So Chrissy where did the Avren come in at?
[/ QUOTE ]Atleast mi nuh haffi repeat like how mi repeat to Sue (I think). Yes is Chrissy, is a long story re Avern. Nuh have di time fi explain yah now. Ongle Compry and Sweetssop know di full story...dont ask none a dem caw dem mite fine di time, especially di one Sweets.