dis decemba will mek one yr strait me bring back a bokkle a rum cream (Sangster's) [img]/forums/images/graemlins/70377-loveeyes.gif[/img] fe me friend. Me love it to me heart an buy an entire case at de airport..dat nu lass more dan a month are so. All dis time me a hole de rum cream fe har an she nu come fe it. She did want me fe see har new apt..but me too lzy fe ketch a Jersey (even doe is only Jersey City) her next ting was dat we do lunch..but dat would mean by de time me gu to har office an come back it would be more dan an hr..an even doe me wuk fram yawd me nuh like fe tek advantage..so di rum cream deya a watch me an me a watch ie. [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img] i'm about to cave in an drink it..cause me nuh knoe when me a ketch back a yawd fe get more [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img] me wanda if she tink seh me drink ie a ready? [img]/forums/images/graemlins/70402-thinking.gif[/img]
would you drink it?
Re: would you drink it?
<font color="blue">A year? Please, that bottle would have been recycled into something else three times by now. [img]/forums/images/graemlins/70400-talktohand.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] </font>
DWL, nuh muss jrink it. Dat dey bakkle hooda bin growin flowaz by now hiff a mi did haffee.
Tell har sey it bruk wen yuh didda move an ack [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img]
[img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img]
Yuh tong a guh lucko lucko fi jrink di sitten, galang guh jrink eh. Mi nuh tink yuh fren still a look fi get dat dey bakkle a sitten, mi tink yuh fren even tap look fi si yuh anytime soon. [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
Aj - you good keeping it a year.
nicely aged by now [img]/forums/images/graemlins/70409-waytogo.gif[/img] i never was a big fan of sweet liquors [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
[/ QUOTE ]yuh like di trang ones whey feel like dem a cut yuh hawt tring wen yuh gulp, nuh true?
me naw ask none a oonu fe whole nutten fe me [img]/forums/images/graemlins/70388-shameonyou.gif[/img]
me like de bakkle bruk when me a move tory doe..I wanda if she wi believe me [img]/forums/images/graemlins/70402-thinking.gif[/img]
mi self deh yah inna chobble sayka rum cream. mi bredda had one here bout a year now and mi bus it di odda day. im a come talk bout im have plans for it and ray ray.....as if....wat stay too long serve two masta [img]/forums/images/graemlins/70400-talktohand.gif[/img]
a lie [img]/forums/images/graemlins/shocked.gif[/img] yu really gu open de man rum cream an drink ie juss so?? afta im save fe a year?? [img]/forums/images/graemlins/eek.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
me nu believe yu'd a so bold [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
im free. mi open it and drink it already and if im no mine shawp mi soon drink di rest.
to be honest i dint know it was his. and like i said its been here for so long.
im bread butta [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
he's not really mad...im jus love chat an mek nize.
im an my dad always cuss mi seh mi drink aff dem likka. but di problem is dem will have it here sittin here lookin at mi for ages an till one day i open it. and once mi open it.....needless to say [img]/forums/images/graemlins/70374-lipsrsealed.gif[/img]