This is what I seriously feel like telling my mother. For 34 years she has always gotten a raw ishy deal with him. [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img]
Mom...I think you should leave Dad...
Re: Mom...I think you should leave Dad...
i did tell my mother that
and she left him
after 42 years of marriage
she said this has been the best 15 years of her life [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
he was a great dad - horrible husband [img]/forums/images/graemlins/70400-talktohand.gif[/img]
i take it you two are close enough to talk well then.
You can give her the news (she may already know though) and then ask her is she truly happy and if not why is she staying. Some people, esp when older prefer the devil dat dem know vs the unknownIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
i take it you two are close enough to talk well then.
You can give her the news (she may already know though) and then ask her is she truly happy and if not why is she staying. Some people, esp when older prefer the devil dat dem know vs the unknown
yes but remember that some parents will always view their children as children and are averse to listening to their advice.
So mi try fi chat some sense and reason wid Mommy but she head tuff bra bra...mi neyn tell her fi leff him but mi tell her seh she have options. Mi tell her the news weh mi fine out and den she have a nerve fi ask weh she can do bout it. Mi seh dere is plenty yu can do. Start by...........
She seh she caan badda. [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] Mi nuh know if a true mi pregnant or wah but I literally lost it [img]/forums/images/graemlins/70368-hoppingmad.gif[/img] and start fi tell her seh di tings weh she shudden a badda herself wid she hot up her self ova and the things that really important like her life she nuh bother bout dat. She just leff tings to dem own devices. Mi jus tell her seh mi wud a call her back di way mi was so cross but mi nuh tink we caan discuss dis until mi give birth or maybe when mi pickney start go a college. [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] Mi feel mi blood presha sky rocket but Mr Skells cuss mi off and seh mi fi leff her alone cah she a big woman and is fi her and fi him life so dem fi figure it out but mi know is true but at the same time mi tired fi see her a follow di man like a lamb to the slaughter house. [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img] Not once in her life she was happy...so comes mi childhood was miserable...but is like she still waan live inna misery.
bwoy Skells mi knoe how yuh feel...mi fadda was not good for my mother, after she left him her life did a complete turn around, got a great job, great house and is doing extremely well, my father only held her back...aye sah
but misses mi learn long time the heart want what it wants and a hell fi convince it otherwise
TT...is not like mi fawda have other woman or pickney out there...nothign like that...him genuinely love mi mother...but love caan go a supamawkit...him caan mek her happy. Right now him is a burden to her more than anything else. And also, him nuh deal wid certain things the right way. Him stay in him comfort zone (denial) and expect you to be happy just the same. No room for compromise. Aye sah \0/...tank God fi my likkle piece a heaven. [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
I know but it's hard to see how the woman waste her life waiting for him and now she get a crippled up what leff who may have been keeping some very important news from her as I found out yesterday. [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img]
[/ QUOTE ] Oh my God Skells, I feel it for you... [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img]
no send up yuh blood pressure though... this is not the time
maybe you should leave it alone, mi know how yuh feel an my mother too took awhile before she got it...but when yuh wid somebody fi a long time and know whe dem a think before dem it hard fi walk whe...comfort zone hard fi lef fi face uncertainty
if yuh push too hard...yuh might end up pan di wrang side
...but misses mi learn long time the heart want what it wants and a hell fi convince it otherwise
You can seh dat again...and that goes for everything. [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img]