Re: extreme jealousy or violence- means your partner cares?
one ting di woman dem hate is a boring guy...
wah boring have to do wid abuser? [img]/forums/images/graemlins/confused.gif[/img]
i hate a boring man..but dat nuh mean seh one weh a abusive cyaan be juss as boring.
one ting di woman dem hate is a boring guy...
wah boring have to do wid abuser? [img]/forums/images/graemlins/confused.gif[/img]
i hate a boring man..but dat nuh mean seh one weh a abusive cyaan be juss as boring.
[/ QUOTE ] some oomen love rude bowys to no end..
and especially rude bwoys, cus askording to dem, dem no boring.. [img]/forums/images/graemlins/confused.gif[/img]
yes, in dat case, a tink a good lick might be in order.. [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img]
ur kiddin right [img]/forums/images/graemlins/70388-shameonyou.gif[/img]
funny ting is..moas a de man dem mi know weh abuse dem ooman a big 'upstanding' man inna de community.
bankers, accountants, businessman an dem ting deh.
so oonu gwaan feel seh rudebway alone have strent fe ooman
u have a point..enoh, but as a likkle ole bowy dem me always see a do it from jamaica, me noh know..
me noh really see it over ya soh..
me only hear bout it, and most of the time, the people (one girl) har husband did * below average*..and jealous cuz she was trying to *better* harslef.. [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
And yuh noe sey mi blame some hooman fi gie man di strent doe. Caws ef di fuss one im lick an she put a sudden stappin to it, im cudda neva gat strent fi lick anedda one. Aye sah.
Mi nah shame fi sey mi get my share a beaten, but it neva was fi lang. [img]/forums/images/graemlins/70361-embarassed.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img]
Mi neva dweem a ting doe, mi juss mek im kanshense kill im...even doe dat nah guh wuk pan evry man, caws a nuh alla dem gat a kanshense, some gat wikidniss line dem veins.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.