Mi keep on having dreams about this ex lover...not even lover...ex f... who mi despise greatly. Mi despise him so much dat mi even hate him inna mi dreams. So wah mek dis man a invade mi dreams dem a nightime? [img]/forums/images/graemlins/confused.gif[/img]
Recurrent Dreams
Re: Recurrent Dreams
Mi keep on having dreams about this ex lover...not even lover...ex f... who mi despise greatly. Mi despise him so much dat mi even hate him inna mi dreams. So wah mek dis man a invade mi dreams dem a nightime? [img]/forums/images/graemlins/confused.gif[/img]
What yu want us fi tell yu dat yu doan know..? [img]/forums/images/graemlins/confused.gif[/img]
Dis is smaddy dat yu used to be hot fah... [img]/forums/images/graemlins/shocked.gif[/img]im is no longer around...yu ah dream bout im...hello... [img]/forums/images/graemlins/shocked.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70374-lipsrsealed.gif[/img]
mi hear seh recurrent dreams are because of some trauma that's affecting you and manifest itself in your subconscious. [img]/forums/images/graemlins/70459-idea.gif[/img]
or could be harmones [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
skells mek yu noh tell dis man seh yu married and wish to have no contact with him... i think subconsciously you like the attention for validation. but i hate psychoanalyzing people over the net [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] it's so not a nice thing to do [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
Him know seh mi married but already suggest to me seh him ok wid a side fling and mi just hang up pon him. But mi nuh fawt pon him from mi drop him years ago. Even go as far fi change mi number 2x and is only God in heaven know how him get it back. He doesn't communicate with me often but I guess I should come outright and tell him not to bother with it at all huh?
I guess I should come outright and tell him not to bother with it at all huh?
for the love of christmas woman [img]/forums/images/graemlins/70388-shameonyou.gif[/img] and tell him that you don't appreciate him tracking down yu censored numba neida [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img]