so mi likkler bredda getting marrid a yawd satday. we share di same mother (deceased) but not father (wished he were deceased many times
long story short - mi never tell mi family what happened caw 1. it happen when mi was bout 3-6 (before di likkle bredda born) and 2. i had amnesia till i had a godawful flashback in highschool round 14 y.o.
mi had miggle chile syndrome and never waan bodda mi modda (who already had high blood pressure) and disrupt di family
. him was out of di picture fi years anyway. mi keep it to miself until 3 years later when mi tell anedda modda figure who send mi to therapy.
anyhow, few years ago mi tell mi big bredda but mi still nuh tell di likkle one. him already know him father is a deadbeat bastard so wah difference it a go mek now? if dem have kids mi a guh mek him know tho.
anyway, back to di wedding. her parents will be toasted, so him ask mi fi toast fi him. mi tell him arredy seh mi can toast mommy but mi nuh have nutten good fi seh bout him puppa. him laugh in agreement and seh him trust mi fi juss deal wid it. mi seh mi may conveniently figet fi mention di puppa (who will be right there in the room)
and after years of therapy mi still nuh confront dis man and mi feel seh mi a go mek a scene if him come 10 feet within mi at dis wedding or even open him mout fi say hi to mi
mi see it as healthy rage
<span style="color: #CC0000"><span style="font-weight: bold">so any tips how fi tactfully not toast dis bastard?</span></span>
p.s. if anybaddy waan seh dis is why mi play fi di odda team, u entitled to u opinion but kindly keep it to uself caw mi nuh inna di mood todeh. please and thank you
)long story short - mi never tell mi family what happened caw 1. it happen when mi was bout 3-6 (before di likkle bredda born) and 2. i had amnesia till i had a godawful flashback in highschool round 14 y.o.
mi had miggle chile syndrome and never waan bodda mi modda (who already had high blood pressure) and disrupt di family
. him was out of di picture fi years anyway. mi keep it to miself until 3 years later when mi tell anedda modda figure who send mi to therapy.anyhow, few years ago mi tell mi big bredda but mi still nuh tell di likkle one. him already know him father is a deadbeat bastard so wah difference it a go mek now? if dem have kids mi a guh mek him know tho.
anyway, back to di wedding. her parents will be toasted, so him ask mi fi toast fi him. mi tell him arredy seh mi can toast mommy but mi nuh have nutten good fi seh bout him puppa. him laugh in agreement and seh him trust mi fi juss deal wid it. mi seh mi may conveniently figet fi mention di puppa (who will be right there in the room)
and after years of therapy mi still nuh confront dis man and mi feel seh mi a go mek a scene if him come 10 feet within mi at dis wedding or even open him mout fi say hi to mi
mi see it as healthy rage<span style="color: #CC0000"><span style="font-weight: bold">so any tips how fi tactfully not toast dis bastard?</span></span>
p.s. if anybaddy waan seh dis is why mi play fi di odda team, u entitled to u opinion but kindly keep it to uself caw mi nuh inna di mood todeh. please and thank you

. mi naw guh mek di whole congregation hear it tho 
I like this idea, cause is the truth. Mommy would have been so proud of him etc etc 
if yuh breddah ask yuh why yuh never mention fada just tell him yuh get carried away with mommy