Re: unwittingly asked to toast my molester
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CeaBee</div><div class="ubbcode-body">Tulip I have u in mi priors

FT went into that too...scroll up a bit and u see where daddy never help send <span style="color: #FF0000"><span style="font-weight: bold">him</span></span> or the younger one go a school and only come around now for a hand out. </div></div>
u need some prayers to cb? a mi u a call him? and him a nuh mi puppa so mi never have expectations fi him send me nutten. him juss did need fi tek care a him son.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CeaBee</div><div class="ubbcode-body">Tulip I have u in mi priors

FT went into that too...scroll up a bit and u see where daddy never help send <span style="color: #FF0000"><span style="font-weight: bold">him</span></span> or the younger one go a school and only come around now for a hand out. </div></div>
u need some prayers to cb? a mi u a call him? and him a nuh mi puppa so mi never have expectations fi him send me nutten. him juss did need fi tek care a him son.
Glad yuh okay and never haffi tump dung nuhbady FT
( and me just decide fi mek u other sibling a boy