Anybody seen this? Has it ever hit the big screen?
'Kill the Bride' Nigerian movie
Re: 'Kill the Bride' Nigerian movie
[img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70371-jump.gif[/img]smaddy else watch nollywood movie on yah.
never seen that one but it soun like ie have badmine, man tiefin an obeah in deh
.like de ressa dem [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/rolleyes.gif[/img]
yes man, me ha plenty a dem too. a so dem good pan simulating obeah [img]/forums/images/graemlins/70377-loveeyes.gif[/img] when dem all a puff de powder, if yu waan see man tie, lame an tun wuthless [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
[img]/forums/images/graemlins/70409-waytogo.gif[/img]
never seen that one but it soun like ie have badmine, man tiefin an obeah in deh
yu leff out the meddling mother in law or aunty and the village tramp [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
yuh nuh....laad de man dem can get mi bex sometime [img]/forums/images/graemlins/rolleyes.gif[/img]
yu know... before solomon juss seh "ester, i'm going to switzerland to work money so that when i come back i can open a successful business and we will be married" dem juss jim squeechy and goh weh seckret mek ester haffi a look new prospects while secrektly weeping inside for solomon. [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img]
remind misself fi pick up couple this weekend [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
and where does one obtain these cinematic gems?
if you go to any african supermarket you can get them. also along teh strip on dundas from sherbourne up to gerrard down there are african stores that sell them. jane and lawrence has a thriving african place as well.
i would advise you to go along the dundas route in the day because if you're not familiar with the denizens you'll be [img]/forums/images/graemlins/eek.gif[/img]
the movies are in english too.
dem noh muss have an african area in your neighbourhood? jane and wilson used to have a large population.
thanks, sue. mi aggo check out di dundas route. nuff africans have moved into my area in malvern over the last few years, but is ongle one lady mi si open a beauty supply shop in malvern mall. maybe mi ask her or har pickney dem weh work inna di shop whipawt closest fi buy movie. [img]/forums/images/graemlins/70402-thinking.gif[/img]
anywhere you see african beauty supply stores or supermarket you'll most likely see the sign "we sell african movies" you know, sometimes mi juss like fi si black people pan di tv which is not dem north american head shakers [img]/forums/images/graemlins/70361-embarassed.gif[/img]
i've seen one jamaican romance movie that had the same kinda sweetness. but it was as confusing as hell. wanda if anybaddy know it. there was a gardener. boss man. big house. hotel. mercedes. man with briefcase. two people in bed. she crying. she meeting him on the street. he riding bicycle. she get posh. uptown garden party. ... but i'm not sure.
yuh nuh....laad de man dem can get mi bex sometime [img]/forums/images/graemlins/rolleyes.gif[/img]
yu know... before solomon juss seh "ester, i'm going to switzerland to work money so that when i come back i can open a successful business and we will be married" dem juss jim squeechy and goh weh seckret mek ester haffi a look new prospects while secrektly weeping inside for solomon. [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img]
whey yuh get nollywood stuff from? me woulda like watch a few...
lawd..blood sistaz was the 1st nollywood flik mi watch..
i bawl de way how de gyal trea de pikney dem... [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img]\
but a it get mi into dem movie deh
mi prefa de comedy dem to de drama dowe...all the one dem wid de 2 likkle ginnal bway dem [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70409-waytogo.gif[/img]