enough to make love outside in the yard...or on the beach...or down by the river...? ...or wherever you have no bedroom and bed?
Then tell mi, you'd be bold...
Re: Then tell mi, you'd be bold...
<font color="blue">Absolutely not, I don't do those things. [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] </font>
Yu right cause ah buck mi buck up di question somewhere else and dem ansa was very daring... [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img]...den mi realize seh we noh chat like dat ova here... den mi get curious. [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
Yuh dun Tanya? [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
[/ QUOTE ]mi still a rack mi brain fi more........the dugout of a baseball field or the pitchers mound if you are so brave and it is warm enough [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
...yu nuh haffi near dem...dem cudda ah walk pass...lawks... [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img]
yes in the river yes on the beach (beach in Canada cold noh rackstone nex time mi wi bring a sleeping bag) elevator, stairwell, park swing, riverside, parkade, ummmmm there is more but mi haffie tink back furder
yu one or yu wid smaddy...?
Tanya gawn fi check your diary and come back [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
[/ QUOTE ]mi noh write dem tings down its just that memories don't leave like people do.....they always stay with you [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]