[img]/forums/images/graemlins/tongue.gif[/img] since mi love yuh, yuh cyan duh wah eva yuh pleez [img]/forums/images/graemlins/70377-loveeyes.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
wah yuh cyaan stann bout dem? <font color="purple">im get slack ahn sloven sometimes </font>
Wah yuh waan change bout dem? <font color="purple">mi want im fi finish tings when im start dem </font>
Wah yuh nuh like but lowe an wah yuh naah lowe? <font color="purple">daht im watch sports wen im have tings fi do roun di house...fah im leff im dutty clothes all ova di place </font>
wah yuh cyaan stann bout dem? <font color="blue"> </font> not a thing
Wah yuh waan change bout dem? <font color="blue"> </font> not a thing
Wah yuh nuh like but lowe an wah yuh naah lowe? not a thing
not dat mi a tink wid a full mind again [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
I can seh mi wouldn't change nuttin' I accept har as she is. [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
shi betta duh de same fi mi tuh ar else [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70388-shameonyou.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.