is it because the passions are enflamed [img]/forums/images/graemlins/shocked.gif[/img]
why di wukk so nice after an argument?
Re: why di wukk so nice after an argument?
is it because the passions are enflamed [img]/forums/images/graemlins/shocked.gif[/img]
is cah ya kill de argument an a re-establish what was in de beginning [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
Hi LadyZ mek wi get inna big argument an den mek up nuh, mek wi jus kill it dead bring de liquor [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
Mi alwayz hear dat but mi nevah hexperience it.
My wukking is ALWAYZ AWWF DI HIZZY. [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
[img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img]
it's even better after yuh down nuff liquor [img]/forums/images/graemlins/70377-loveeyes.gif[/img]
If wukking a gwaan under the influence of nuff alcohol after an argument then maybe a de liquor dat did cause de argument.
is cah ya kill de argument an a re-establish what was in de beginning [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
Hi LadyZ mek wi get inna big argument an den mek up nuh, mek wi jus kill it dead bring de liquor [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
[/ QUOTE ]yuh really waan mi ansa yuh [img]/forums/images/graemlins/smirk.gif[/img]
[/ QUOTE ] becaue yuh feel sey it might bi yuh last [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]When its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
[/ QUOTE ]yuh really waan mi ansa yuh [img]/forums/images/graemlins/smirk.gif[/img]
no, cah mi nuh inna yuh smawt mout tuhnight gawn guh duh wah mi spose fi duh [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
a good, mi kno how yuh stay [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
mek yuh nuh PM it tuh mi, mi kinda fragile right now [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
Juss buk diss up...
From Men's World
My wife and I seem to be arguing more and more lately. One odd consequence is that our sex life is more intense than ever. In fact, she often wants to have sex right after a heated verbal exchange. Are we in danger of establishing a negative sexual environment that will sabotage our sex life down the line?
YOU'RE IN DANGER of sabotaging your entire relationship--never mind just your sex life. But there is nothing really "odd" here. it's an all-too-common scenario: High-intensity emotion leads to high-intensity sex. Think about it. You're both pumped and primed after battle, giving you license to fling yourselves at each other, no holds barred. Plus, after an argument, the urge to reconnect and revalidate the relationship is often compelling, and turbocharged sex functions as superglue to repair fractured intimacy, at least temporarily.
THE PROBLEM, AS you so wisely intuit, is that when sexual heat takes the place of actual resolution, the conflict agendas pile up, and their sheer weight slowly offsets the delicate balance between passion and pain. Eventually, you either fail to get a sexual rush at all, or you need more ferocious combat to fuel your lust. And that's how people wind up getting seriously hurt--psychologically or bodily.
is cus u bex same way and if u na a go go a prison u woulda just tek one machette and lim up im baxide.
wen u stop to think about the consequences u decide to de-stress and take out ur anger in a more grown up manner [img]/forums/images/graemlins/70409-waytogo.gif[/img]