came out...everyone acting all surprised..I am not...I asked him bout it last year and him cuss mi (like a gyal) and tell mi seh mi brite...lol...I don't care really...just found it interesting and a pree how him mother a try cover it up...
My Cousin
Re: My Cousin
Sometime di madda dem in denial and a dem one a cova up. Shi a waste har time.
Ennybady si di billboawd dem whe a support gay marriage. Dem funny nuh baxide. Di Public Storage place dungtown have a funny one in Chelsea. It sey someting like <span style="color: #CC33CC"><span style="font-style: italic">if yuh don't agree with gay marriage, then don't marry </span>gay</span>.
Nuff a di designer dem have it up too. Kenneth Cole have one whe sey someting like how <span style="color: #CC33CC"><span style="font-style: italic">since gays now have di rite tuh marry, dem will soon have di rite tuh vote and pay taxes.</span> </span> LOL!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body"> and a pree ... </div></div></div></div>
a new talk Nun, cha man, get wid it nuh,
it mean u a check it out....u a preview it, u a look into it,
ur welcome,
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body">came out...everyone acting all surprised..I am not...I asked him bout it last year and him cuss mi (like a gyal) and tell mi seh mi brite...lol...I don't care really...just found it interesting and a pree how him mother a try cover it up... </div></div>
Have you seen him yet since the revelation? What did you ask him last year? What were the (obvious) signs that you saw over the years? How does mom 'cover up'?