One morning she act like she going to work and skip work fi found out what a gwan home while she not there.
Someone from next door her tip har off about noise coming from her house.
And female visiting during the day, I don't know if pay her
nahbours to watch him or what.
So she skip work and hide har car few blocks from her house
and stay over by her nahbour a watch every thing wah gwan.
Ooman all tek of them clothe and in the pool swiming with him in there.
Mi say she fly throw the gate like a storm a de fuss likkle ooman dat me see move so quick.
while him in di pool with the ooman him not even no say she in the house dash out him clothe dem round a front.
When she don't dash out she go actack dem round de back. When him see har him mout drop . Him shock fi see har home
at dis time a de day.
As him come out de pool she land him two karate kick and landing back inside de pool.
She is was more a closer friend to me so I did of tell him fi leave and come out a de ooman yard.
Mi did of if hold on pon har cause she did go if de gyal in de pool fi mash har up to.
She run outtah de yard with no clothe. Then the pembroke pine police come start investigate the situation.