how you bin?
FrenchTickla...I miss you
Re: FrenchTickla...I miss you
hey tanyer. mi deh yah a try keep outta trouble.
dat ting dere have mi a ration mi time nuff but mi alright fi di most part. been fighting a mild virus but di doc gimme a vitamin cockail shot friday weh mek a world a difference.
mi tek up french lessons fi live up to mi name
and it a breed mi 
how u?
oonu funny iyah
mi go one likkle language institute weh one ooman from paris a di teacher. she snooty like a good parisian (a suh dem name?) so it very authentic
well it goes back to mi days at wolmers as a frighten 11 year old in first form. when dem tell mi fi choose language mi choose spanish caw di french teacher was so darn intimidating
. mi wudda did do french if never fi dat
den mi have mi secret crush pon di french ooman (di one wid di mother issues who in love wid smaddy else boobies
well put alla dat togedda and it make logical sense, don't it?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body">oonu funny iyah
den mi have mi secret crush pon di french ooman (di one wid di mother issues who in love wid smaddy else boobies
well put alla dat togedda and it make logical sense, don't it?
yuh still a mad ova dat deh ooman deh? she sound too bloody confused. dont go there
but tanya u kinda undastand it if u hear it right? mi juss feel dat mi is a citizen of di world (at least a suh mi tell miself) so it wudden really hurt and mi waan set example fi di grandchildren dem.
vegas mi seh dat tongue in cheek man. fimi crush pon har is ongle when mi hormonal. mi nuh really heng rung har much anyway but anyway u tek it she a mi sistren and it wuda funny fi mi let awf some french pon har
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SandiF</div><div class="ubbcode-body">why not? gwaan go let off some french on her... it might tickle her<span style="font-weight: bold"> fancy</span>.
Hehehee. Is why yuh bringing in Fancy into dis love traingle