...mi deh pan one bus a Toronto. Mi siddung pan one a de seat dem whe de back de to de window. Den de nearest row seat dem whenna face mi immediate left.
Eena di first seat dem, one Jamaican man (sitting near de window) an one white Canadian ooman whenna siddung.
De ooman voice carry. Yuh know de type? Dem no mean fi shout, but yuh cyaa help but hear everyting whe dem say. Course it neva help dat mi whenna siddung so close.
Hear har: I am sick of you losing my money at the casino. How much was that tonight? How much of my money did you lose?
Him: Cho man, yuh done know aready.
She: No. I want you to say it. Tell me how much of my effing money you lost tonight!
Him (hardly more than a whisper): $500.00
Her: Five hundred of my effing hard earned money.
Him: Why yuh haffi a gwan so? Cho badwod.
Her: Because if I give you money to do things, I expect you to listen to me. I am the one working for it. I try with you. I try not to pick on you, but you make it so hard.
Him: Mi soon get a r__ wok eno. Mi soon woa need fi yuh r__ money.
She: See, that's why I try not to say anything. When I say anything you try to make me feel bad about it. And why didn't you play on the machines I told you to play on? Maybe you would have finally won something.
Him: Cho b_b_c.
Her: Don't be like that. I want you to win. But you have to listen to me.
Him: Mi a no bwoy eno.
She: I know you're not. I am the one effing you remember.
(by now I had a serious crick eena mi neck fram tryna keep a straight face. Mi know say im know say mi a hear everyting, an mi coulda feel de embarrassment jus a come affa im in waves. Caw nomatta how low im talk, fi har voice jussa carry so...)
Him: kissteet
Her: Well, since we don't have anymore money for the rest of the night, we may as well go home. I have some leftovers...
Him: F dat! Mi no waa no ovanight food.
Her: So what do you want me to do? You just lost $500 of my money...
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif[/img]
Mi did so glad when de bus reach de subway... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
Eena di first seat dem, one Jamaican man (sitting near de window) an one white Canadian ooman whenna siddung.
De ooman voice carry. Yuh know de type? Dem no mean fi shout, but yuh cyaa help but hear everyting whe dem say. Course it neva help dat mi whenna siddung so close.
Hear har: I am sick of you losing my money at the casino. How much was that tonight? How much of my money did you lose?
Him: Cho man, yuh done know aready.
She: No. I want you to say it. Tell me how much of my effing money you lost tonight!
Him (hardly more than a whisper): $500.00
Her: Five hundred of my effing hard earned money.
Him: Why yuh haffi a gwan so? Cho badwod.
Her: Because if I give you money to do things, I expect you to listen to me. I am the one working for it. I try with you. I try not to pick on you, but you make it so hard.
Him: Mi soon get a r__ wok eno. Mi soon woa need fi yuh r__ money.
She: See, that's why I try not to say anything. When I say anything you try to make me feel bad about it. And why didn't you play on the machines I told you to play on? Maybe you would have finally won something.
Him: Cho b_b_c.
Her: Don't be like that. I want you to win. But you have to listen to me.
Him: Mi a no bwoy eno.
She: I know you're not. I am the one effing you remember.
(by now I had a serious crick eena mi neck fram tryna keep a straight face. Mi know say im know say mi a hear everyting, an mi coulda feel de embarrassment jus a come affa im in waves. Caw nomatta how low im talk, fi har voice jussa carry so...)
Him: kissteet
Her: Well, since we don't have anymore money for the rest of the night, we may as well go home. I have some leftovers...
Him: F dat! Mi no waa no ovanight food.
Her: So what do you want me to do? You just lost $500 of my money...
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif[/img]
Mi did so glad when de bus reach de subway... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]