why do men say this? if your wife of so many years doesn't understand you, why in di @ss you think i will? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img] now get out of my underverse [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img]
my wife doesn't understand me...
Re: my wife doesn't understand me...
how yuh mean.
Yuh kno how much ppl inna relationship an one nuh ovastan de oddah one, but smaddy else tek de time fe learn bout yuh an ash yuh tings cah dem intrested fi choo. Maybe dis man wife more into de preacha at chuch. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">why do men say this? if your wife of so many years doesn't understand you, why in di @ss you think i will? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img] now get out of my underverse [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img] </div></div>
cah imm inn yu underverse ann imm doan waan fii gitt out. onlee yu ovatand mii suesumba soo noww yu affii lett mii inn yu underverse
married man line #157 to enable woman to become sympathetic & get into her underverse.
tell him to go find a professional psychologist [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
dem fall fi it.... an wi all beat awf di wife fi di man tuh...
fimi fren did deh wid one weh use to tell har di sed ting..all how him a sleep pan couch hummuch years now..
.. di husban tan right pan dah couch deh an breed di wife..
mi use tuh tawk tuh har till mi mout tiad.. mi dis lowe har cause mi couldn believe seh big ole ooman a fall fi dem deh ish deh..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: gullygirl</div><div class="ubbcode-body">
.. di husban tan right pan dah couch deh an breed di wife..
i are weak [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">why do men say this? if your wife of so many years doesn't understand you, why in di @ss you think i will? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img] now get out of my underverse [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img] </div></div>
me like when dem complain seh de wife cowl [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
But SueSumba. Maybe di man right enoh. Di wife cud be wan duncebat whe cyaa lissen.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Arjen</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">why do men say this? if your wife of so many years doesn't understand you, why in di @ss you think i will? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img] now get out of my underverse [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img] </div></div>
me like when dem complain seh de wife cowl [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
Arjen - I wish I knew what that means you make it sound funny [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif[/img]
This is the one my friend gives me all the time from her married man: "Sex with the wife is so boring" (aka, she won't give me anal like you do). She told me she feel sorry for him.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TeeTee</div><div class="ubbcode-body">(aka, she won't give me anal like you do). She told me she feel sorry for him. </div></div>
i feel sorry for her [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img]
sue wah you a try say? you a deal wid a married jubbie pon de side and him a carry feelings?