Re: Jamaicans.com Love Story
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: loops</div><div class="ubbcode-body">a little birdie sent me ovah here to read your story jazz....you devil you....you sure know how to keep a secret. what made you decide to share now? when are the little ones due?
and storrmey....mrs? whats up with dat?
hi all...i'm still alive. </div></div>
Loops glad yuh still alive
- I see the network is still alive and well 
Yes man mi can kip secrit wen mi ready - mi nuh like kip more than one at a time dowe cause then I tend to forget wah mi was ah try kip secrit
Mi nuh know ah which likle ones you coulda brite ah come talk to mi bout **CUTMIYEYEYEPONLOOPS****
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: loops</div><div class="ubbcode-body">a little birdie sent me ovah here to read your story jazz....you devil you....you sure know how to keep a secret. what made you decide to share now? when are the little ones due?

and storrmey....mrs? whats up with dat?
hi all...i'm still alive. </div></div>
Loops glad yuh still alive

Yes man mi can kip secrit wen mi ready - mi nuh like kip more than one at a time dowe cause then I tend to forget wah mi was ah try kip secrit

Mi nuh know ah which likle ones you coulda brite ah come talk to mi bout **CUTMIYEYEYEPONLOOPS****