wan aff de main reasons iss dat sum blakk oomen ave children den start fe look fe a man fe mind dem ann dem yuths. da solutions iss dat more blakk oomen need fee mekk better decision bout men woo ar marriage material beefoure dem start fe ave yuths
natt seyinn dat shi iss a gold digger butt dem nah mess widd noo brukk packet
she woo seek gold will fade away wen shii noo longer ave ar look fe keep da man interest
annada reason iss dat sum blakk oomen ar gold diggers. dem luv fe bow ann chase men wey ave likkle gold ann gitt used. yaawd ting wey a gawn latt aff young sexee yaawd oomen wey seekinn men twice ann tree thyme dem age. gold diggers natt marriage materials cah awl dem see iss da dallar sign ann natt woo da man reallee iss
slightlee diffarant fram gold diggers cah itt fool gold dem blinded by
like gold digger dem attacted to men wey drive late model cyaar ann wear xxpensive clothes even dough awl aff imm money wey imm mekk iss payinn da iiggh carnote, car insurance, rim fe dem ride. dat doan baddar de materialistic oomen woo spendinn out aff cantrol cah dem doan mind livinn a out aff cantrol spendinn life too. canspicuous cansumpshan materialism lead to financial difficultee ann boat aff dem ave issue widd livinn widdinn dem mean. soo da man affii find a ooman wey can support imm materialism
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">gold diggers??? no sah, now a days woman who can find man, a hold onto dem wid dear life, a whey u deh....
blk women are having a hard time finding a husband now because
1. dere is more woman dan man
2. nuff black man in jail
3. nuff black man dont have a good job
and more </div></div>
deer iss more ooman dan man. competition among oomen. sum oomen look fe teef raddar dan find a unattached man
great pint cah now mii caan chatt bout dem desperate oomen wey teef ar try fe teef addar oomen men. oww sum blakk oomen goo aftah married men iss a shame. mii knoo sum blakk ladies ar competitive butt oww much respect dem tink da man will ave fe dem aftah dem knowinglee enter inna relationship widd sum addar ooman man. da joke iss dat sum aff dem scarned oomen gitt upset wen da man stay widd imm wifee
da realitee iss dat a latt aff oomen waste a latt aff thyme waitinn fe dem married man ar man inna relationship fe leave dem oomen
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body">wan aff de main reasons iss dat sum blakk oomen ave children den start fe look fe a man fe mind dem ann dem yuths. da solutions iss dat more blakk oomen need fee mekk better decision bout men woo ar marriage material beefoure dem start fe ave yuths </div></div>
Blu, are you implying that there are some worthless, irresponsible, dead-beat men out there who get the non-marriage material women pregnant and then take off without standing up to their responsibility causing these non-marriage material woman to try and find another dead-beat, irresponsible man to help them <span style="font-weight: bold">mind dem yuths</span> given to them by these worthless, irresponsible, dead-beat men?
I have not read an accusation in this thread that is unique to black women.
Frankly, it just appears that black men in some countries are less likely to marry a black woman. I'll speak on the USA since that's where I live.
Men of other races seem to have no problem taking care of their women. They even take pride in it or don't give it a second thought as their duty
Many black men without two nickels to rub together seem to always be worried about a gold digger when they don't even have a nugget of gold to dig.
I think one of the basic things is that the balance of economic power and traditional gender roles has been thrown off track.
With other races, the man generally makes more money than the woman. That is not the normal case here so let it go. I guess on some level people must think it costs to be boss.
There are other areas that could be described as dysfunctional, but let's address the money thing first since it has been the central premise.
Blu mi not even ago badda argue wid u about ur generalizations. but i do somewhat agree wid u about the having a child out of wedlock ting.
i do think one of the "hinderances" of the black woman WHO DESIRES TO MARRY (bcus not all want to marry) may be the "baggage" ie kids.
IMO a woman is quicker to take a man with kids than vice versa.
the sad reality is too many black women are having kids out of wedlock in their late teens and early twenties. Then once they get to about 27 28 ish and want to settle down it is harder for them than their peers (regardless of color) who is free single and disengaged.
not sure if this is the fault of the deadbeat dads or the young irresponsible girl....seem liek everybody can point out a "problem" but i dont hear nobaddy wid no good solutions.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body">Blu mi not even ago badda argue wid u about ur generalizations. but i do somewhat agree wid u about the having a child out of wedlock ting.
i do think one of the "hinderances" of the black woman WHO DESIRES TO MARRY (bcus not all want to marry) may be the "baggage" ie kids.
IMO a woman is quicker to take a man with kids than vice versa.
the sad reality is too many black women are having kids out of wedlock in their late teens and early twenties. Then once they get to about 27 28 ish and want to settle down it is harder for them than their peers (regardless of color) who is free single and disengaged.
not sure if this is the fault of the deadbeat dads or the young irresponsible girl....seem liek everybody can point out a "problem" but i dont hear nobaddy wid no good solutions.
What is the solution Blu?
yu knoo wen mii generalies mii sey awl blakk oomen. yu nuh see mii sey blakk oomen meaninn woo da cap fit mekk dem wear itt
reality ting itt sad fe see blakk oomen widd tree ar four yuths a bawl bout itt hard fe find a good hard wurkinn eligible blakk man. mii still a trii fee wrapp mii mind bout wat dem meen by man shortage
yuths ar natt baggages per se butt itt complicate relationship
solution single blakk oomen affii ovatand dat wen dem ave yuths itt reduces dem desirability
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Compray</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body">wan aff de main reasons iss dat sum blakk oomen ave children den start fe look fe a man fe mind dem ann dem yuths. da solutions iss dat more blakk oomen need fee mekk better decision bout men woo ar marriage material beefoure dem start fe ave yuths </div></div>
Blu, are you implying that there are some worthless, irresponsible, dead-beat men out there who get the non-marriage material women pregnant and then take off without standing up to their responsibility causing these non-marriage material woman to try and find another dead-beat, irresponsible man to help them <span style="font-weight: bold">mind dem yuths</span> given to them by these worthless, irresponsible, dead-beat men?
compray diss mekk mii laff. yu realized dat yu raisinn sum serious qwestian bout oww sum non marriage material oomen mekk stoopid decision ann dat y soo manee aff dem woan gitt married
natt implyinn cah dat de trooth. sum aff dem blakk men out deer dat doan mind dem yuths wen dem caan afford to do itt ar wuthless
mii awlwal find itt intarestinn dat sum oomen ave yuths fe wuttless men ann den bawl bout de man no good wen imm decide fe move on. imagine wutless men cantinuallee find oomen woo waan to breed fe de wutless men? oww cum sum oomen ar so attracted wutless men ann doan figgar sintinn wrang widd de typa men dem attracted to? yu doan tink oomen wey xxpexx wutless men fe tekk respansibilitee need fe gitt dem heads xxamine?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.