y soo much aff dem a bawl oww dem affii wukk soo hard fe mine dem sugar babies?
sugar mommies
Re: sugar mommies
sugar mommies wey cumplain bout look ar aard dem wukk fe mine dem sugarbabies ann den aftah dem gitt da title to da cyaar, ave little money inna dembank account ann ar better established dem suggarbabies leave dem fe yungar oomen
i don't think you know the real meaning of a sugar mommy. they're not taking their bi-weekly pay to support man. it means they're president of some company and are such ballbusters<---tee hee hee - they can buy their candy. the maples in their yard always have fresh flowing sap, and when they get too drained, they're replaced.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">i don't think you know the real meaning of a sugar mommy. they're not taking their bi-weekly pay to support man. it means they're president of some company and are such ballbusters<---tee hee hee - they can buy their candy. the maples in their yard always have fresh flowing sap, and when they get too drained, they're replaced. </div></div>
wey yu a sey
awl diss thyme mii tink itt wass oldar oomen wey deh widd youngar men woo luv dem money like sugardaddies