guesses over here.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] whoever yu be.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img] yu got mad skills..yu wasting your skills at yu day job..please take the show on the road..yu could be the next Whoopie [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
Who is Coco??
Re: Who is Coco??
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Arjen</div><div class="ubbcode-body">guesses over here.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] whoever yu be.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img] yu got mad skills..yu wasting your skills at yu day job..please take the show on the road..yu could be the next Whoopie [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] </div></div>
Huh? Are you trying to guess my real name? I don't remember having to give anything other than a board name to join. Does everyone know your real name?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Arjen</div><div class="ubbcode-body">so wha yu a seh sistren..yu a Coco? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] </div></div> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70459-idea.gif[/img] ding ding ding
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body">How many personalities has she got??? </div></div>
Me num membah all a dem, but me know she haf nuff. A suh your memory short. Yuh need fi check di ole pages a yuh spreadsheet. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif[/img]7/5th of all people do not understand fractions.
What the heck are you talking about? I am the same person I was as the first day I signed up to Jamaicans.com. I haven't changed one bit. I haven't even been on the boards in a long time.
Pepper who are you? I don't even remember you. What are spreadsheets? How did I get one?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Coconights</div><div class="ubbcode-body">I'm not SueSumba. I am COCONIGHTS!!!!!!!
tell dem agen fi mi yaw [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body">How many personalities has she got??? </div></div>
Me num membah all a dem, but me know she haf nuff. A suh your memory short. Yuh need fi check di ole pages a yuh spreadsheet. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif[/img] </div></div>
Yuh sure bout dat???? Mi know say ano Sue, an mi knoa say Sue did have nuff...
hmmm.... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
Nah man, dere was a coconights...
mi memba when she did sign up an smaddy go mek mistake an call har cocopuffs - a dah time mi know say she couldan cuss!!! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] an den smaddy go sign up as cocopuffs an coconights stawt stalk de admin fi get puffs banned - yuh memba dat???
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Coconights</div><div class="ubbcode-body">
Pepper who are you? I don't even remember you. What are spreadsheets? How did I get one? </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70373-kiss.gif[/img]
Coco, membah seh me deh bout long time.7/5th of all people do not understand fractions.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">Coco,
You are still up to your old tricks. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif[/img]
Link Nunya off di board.</div></div>
Why yuh telling dis heffa fi link me off board???? Bosiya!!!!! \0/
Afta mi cyaaaaa fight [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]