aight..smaddy a yawd was telling me bout an encounter im have wid is wife pan de road..to mek a lang tory shawt she tek har vehicle push im outta de road an since she not stoopid she instead a going home..she gu to the police station.
de police call im to talk to im an im was kinda fired up so im cuss dem two badwud an hang up....so dem sen someone to gu bring im to the station...im own a likkle bizniz..but im was not dere..de police mistake im worker fe im, drape up de man an bring im to the police station....de man call im an im had to go in an explain
ah tell yu...de pawt bout de worker..make me [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] till me [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] the man contentedly working, mining his own business...next ting im deh a police station.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] aye sah
de pawt bout is wife pushin im wid de car mek me laff to [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70361-embarassed.gif[/img]
de police call im to talk to im an im was kinda fired up so im cuss dem two badwud an hang up....so dem sen someone to gu bring im to the station...im own a likkle bizniz..but im was not dere..de police mistake im worker fe im, drape up de man an bring im to the police station....de man call im an im had to go in an explain
ah tell yu...de pawt bout de worker..make me [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] till me [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] the man contentedly working, mining his own business...next ting im deh a police station.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] aye sah
de pawt bout is wife pushin im wid de car mek me laff to [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70361-embarassed.gif[/img]