Re: At what point, is it ok to drop by unannounced?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body">When I give you a key, it is then okay to drop by unannounced but still best to call first so yu dont get yu feelings hurt. </div></div>
Only Tanyer would say dis
.. Weh yuh seh Tans ..a fi dem business if dem wan drap in an dem si yuh a get yuh groove on
I deading
For me .. I call/plan ahead.
Wan lang time ago dowe mi did stop by announced jus cause mi did waan surprise di person wid a home cooked meal.
To my surprise di smaddy neva di deh.. Mi wait fi bout hour an half an all nung.
Mi an mi pat a food haffi drive alll di way back a mi yaad
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body">When I give you a key, it is then okay to drop by unannounced but still best to call first so yu dont get yu feelings hurt. </div></div>
Only Tanyer would say dis
.. Weh yuh seh Tans ..a fi dem business if dem wan drap in an dem si yuh a get yuh groove on
I deading For me .. I call/plan ahead.
Wan lang time ago dowe mi did stop by announced jus cause mi did waan surprise di person wid a home cooked meal.
To my surprise di smaddy neva di deh.. Mi wait fi bout hour an half an all nung.
Mi an mi pat a food haffi drive alll di way back a mi yaad
Sounds like if (s)he just wanted to see a smile creep up on your face at the sight of him/her, (sh)he'll have to wait for the walk down the aisle
I hope dem did stay outside long time too