Are You Willing to Date a Non-Black Man?
Re: Are You Willing to Date a Non-Black Man?
You don't know which direction cupid my stab yuh but dating anyone other than a black [Jamaican] man is not my first choice...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Click to reveal.. <input type="button" class="form-button" value="Show me!" onclick="toggle_spoiler(this, 'Yikes, my eyes!', 'Show me!')" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;">Unless di white man got black tendencies .. <span style="font-style: italic">Magic </span></div></div></div>
dem come back wid dis again, oooyyy veyyyy
a wha dem a try do, mix up we race,
anyway....me wudden too a look, but like Wends say, if cupid arrow a fly, any card can play, but honestly, i would NEVER even think it
yaadman fe life, so me say,
been dere...done dat... *yawn*
so as I said before...I love mi yard man...or Trini manbut if is a white man him haffi love and have a deep appreciation for my culture as that is very important to me...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Seveen</div><div class="ubbcode-body">right now 3 non-black men are very attentive to me
right now 0 black men are very attentive to me </div></div>
caca,
u a gwaan man, whole a 3, wow, u a say one man,
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Seveen</div><div class="ubbcode-body">if i can find 4 more men - one for each day of the week - it will be all good
my hero
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">dat ? deh eena Essence..so wat say u Jcommers?????? </div></div>
Of course. Why not?