<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dahJah</div><div class="ubbcode-body">dis a one a de reason ppl cyaan find love inna life caz dese ar de tings ppl look pan more time.
How do we look tuhgedda, phrigg how he/she treats the other, phrigg how much love one can give, how much friend one could be to the other...he/she is too shawt, too did, too dat [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] </div></div>
good points D..so yu nu have no preference when it come to women...tall. shawt, fluffy...all de same to you? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Seveen</div><div class="ubbcode-body">every once in awhile - i have to remember that i have lived longer than most of you - not much but just a little
and ooooooooooooooooooooooooooooooo . . . !!!!
so should i start the post about FAT women
FAT is controllable
short has nothing to do with nothing
except the visions in your mind - like - tall, dark and handsome
oh - i forgot - dark is out too [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
gwan nuh..se how many men would tell yu dem naw date a fat woman [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img]
My ex-husband is one inch taller than me. I either wear platform shoes or heels, so most of the time it was I that was taller. HOWEVER, he wasn't shawt all over! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
I would date a shorter man, but I would rather he be "thick" or muscular...otherwise I might hurt him! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dahJah</div><div class="ubbcode-body">dis a one a de reason ppl cyaan find love inna life caz dese ar de tings ppl look pan more time.
How do we look tuhgedda, phrigg how he/she treats the other, phrigg how much love one can give, how much friend one could be to the other...he/she is too shawt, too did, too dat [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] </div></div>
Yawnnn u figet mi married mi ova 6' man awreddy [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body">me is 5' 2"...so no me really nuh tink me woulda date shawta </div></div>
yuh nuh gone a yuh bed [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dahJah</div><div class="ubbcode-body">dis a one a de reason ppl cyaan find love inna life caz dese ar de tings ppl look pan more time.
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smirk.gif[/img] That is the shawt man's mantra: *whine* - 'mi finga dem a de right size fi mi bady; mi no wear chirren size shoes; no dis is not shawt pants - yuh nuh si say it reach mi a mi ankle?'
Lissen mi, I am not one fi judge smaddy pan dem looks. Yuh naffi fine like wine fi mi date yuh (back when mi whenna date, fi all de thick ones [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smirk.gif[/img] ) an das why mi decide say mi didda go date one shawt man.
Somebody shoulda did slap mi to rha... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
Mi 5' 10"
Ol eediat a 5' 6". But insist say im a 5' 61/2" [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smirk.gif[/img] Dat alone shouldan tell mi supm...
Nuff a oonuu tink say oonuu can hangle a tall ooman, but oonuu ha complex. Oonuu figa say oonuu haffi mek up fi lack a height so oonuu stawt gwan like mini-prix...
Oonuu fi date ooman fi oonuu height or smaddy shawta... cawse, oonuu cyaa climb dem yah tree yah... Oonuu wi ha vertigo... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] </div></div>
this woman is stone crazy. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dahJah</div><div class="ubbcode-body">dis a one a de reason ppl cyaan find love inna life caz dese ar de tings ppl look pan more time.
Yawnnn u figet mi married mi ova 6' man awreddy [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
nuh worry yuhself Kia, mi poas wasn't directed at you solely [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Dr.Dudd</div><div class="ubbcode-body">
this woman is stone crazy. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif[/img] </div></div>
lol..This the 1st time I eveh see you diagnos
I'm tall 5'10 and have always been attracted to
shorter men...and wear heels, no matter.
I am 5'10 and and find it very difficult to look down on anyone, therefore, no short men for me. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img]
Nunya is right, most short men in relationships with taller women cause more trouble than is necessary, due to their Napoleon Syndrome antics.
My sister is 5' 9 and dates a runt (5' 4). [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img]
They always want to make up for the height with their constant whining and arguing over insignificant insecurities, and ask if they don't conquer the world of blame and projection... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.