dat mean yuh always inna hurry [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
yuh mussee haffee cuttee off nuff time nuh choo [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
Thanks Jazz for this post....now unno well know sey everytime mi go a smaddie yaad mi ago flip dem tilet paypa roll to di apposit a how dem have it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] mi neva know seh it badda summuch people [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Aynat_SlvrTush</div><div class="ubbcode-body">Thanks Jazz for this post....now unno well know sey everytime mi go a smaddie yaad mi ago flip dem tilet paypa roll to di apposit a how dem have it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] mi neva know seh it badda summuch people [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img] imagine de rage
imagine when smaddy ahx dem wah wrong wid yuh...
imagine de ansah [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
yuh kno wah funy doe, is dat mi kno all bout it cah bout 6 years back de sanitary engineer gawn pan vacation suh dem axh mi fi fill in. I hated it having to go in the womans washroom fo clean it. Fuss of all a blk man going into a womans washroom upya suh nuh look right, suh mi did haffee get one a de ooman dem fi guh een deh fuss an mek mi kno if is ahright.
Anyhow dem mek mi kno fuss off how mi fi heng de tilet paypah cah de ooman ya wi raise bumfiquaat hell if it heng de wrong way.
A how unno fickle suh, second ting unno cyan nassy when unno ready ee [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] mi kno cah a meee did a clean unno bachroom.
Mi did all haffee hangle de sanitry napkis tuh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70361-embarassed.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]
if mi did tink a it mi woulda duh like Tanya seh tuh dem [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
Said ting wid paypa towel. Look pan di print on di towels, dem put ie dat way fi mek ppl know di carreck and LEGAL way fi hang di paypah. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
Dem shoulda print instructshan pan di tilit paypah fi ppl whe insist fi hang ie undah!!
Should toilet tissue be hung so it comes "over" the top of the roll or "under" and down the wall? For many households this question can lead to a heated debate. Argue no more! The Tilt-A-Roll dispenser readily turns the roll from over to under or vice versa with one easy turn. An independent market survey of 1,000 households revealed that 75% of those surveyed said it DOES matter which direction the toilet paper or paper towels are dispensed. A small market test was very successful. The inventor is seeking manufacturing and distribution assistance.
unu like di nail pan di head, frankly mi a consida divorce juss because mi tyad fi shift ie back to di UNDER position. I like it under because I have more control fo the roll and less paper rolls off plus it looks neater when not in use, you don't see the edge floating but noooooooooo
him haffi put ie ova, mi tyad suh till mi tek screw driva an tek out di holder off di wall and buy one of di free standing tissue holda dat mi can tun roun fi suit mi taste when mi read fi use ie, it was black but mi juss buy spray paint ennytinme mi a chang edi bawchroom and spray paint ie, but fi all those noncohabitating people, enjoy you single life and if yyuh thinking of livin wid smaddie, please please, check di direction of the toilet paper, dem tings can cause nuff awgiment.
Oh and let's talk about rugs, if di room cyapeted wahmek we need a rug a di bedside, mi "accidentally" bleach ie few months a back. when mi come home mi si dis hideous looking sinting a di bedside [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.