Sitting supposedly working then mind stray to B-man coworker then mind stray to other thought [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] if a guy wants to do a girl in the tushy isn't he a b-man or more like a potential b-man [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
Train of Thought
Re: Train of Thought
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly_n_Belly</div><div class="ubbcode-body">Not necessarily...he could be just kinky [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif[/img] </div></div>a mi third time dis a try fi post inna dis :kissteet: Mi agree wid Skells an if Kingy is right dem mi know whole heep a b-man [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
Well i know this guy in Jamaica who is very straight well so he says yet he did that to his girlfriend twice, not to mention other things yet with his friends he swears blind he doesn't bow ect.... so i was just wondering about him [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kimberley24</div><div class="ubbcode-body">Well i know this guy in Jamaica who is very straight well so he says yet he did that to his girlfriend twice, not to mention other things yet with his friends he swears blind he doesn't bow ect.... so i was just wondering about him [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img] </div></div>
well man a man and some man ago do wah dem waa do. but if you enta from the exit.....
mek mi not say certain tings before i get ban.