Re: unno eva have irrational thoughts???
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Aynat_SlvrTush</div><div class="ubbcode-body">Allright mi go talk to di ooman in questian....an now mi know is wha mek whentime mi si har mi want fi tump har, same way shi gwane panni phone a smae so shi gwane when mi tannup hinfront a har. Di ooman fool is a shame, every secan word outta har mout is aahhmm an shi neva ha di ansa fi wan questian yet.
Mi a look sitn fi chat wid har bout so hear me...
Hi joan,(she's the property mgmt secretary) have you seen Carlos? (he's the cleaner)
Her...Aaahhhmm aaahhmm who?
Me...CARLOS have you seen him
her...Aaahhhmm aaahhhmmm aaaahhhmmm (looks around madly) No do you need him?
Me....(mentally pushing her down the stairs) Never mind </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] I'm guilty of that myself. I think it's because she has other things on her mind. She can't be bothered with other ppl problems [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Aynat_SlvrTush</div><div class="ubbcode-body">Allright mi go talk to di ooman in questian....an now mi know is wha mek whentime mi si har mi want fi tump har, same way shi gwane panni phone a smae so shi gwane when mi tannup hinfront a har. Di ooman fool is a shame, every secan word outta har mout is aahhmm an shi neva ha di ansa fi wan questian yet.
Mi a look sitn fi chat wid har bout so hear me...
Hi joan,(she's the property mgmt secretary) have you seen Carlos? (he's the cleaner)
Her...Aaahhhmm aaahhmm who?
Me...CARLOS have you seen him
her...Aaahhhmm aaahhhmmm aaaahhhmmm (looks around madly) No do you need him?
Me....(mentally pushing her down the stairs) Never mind </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] I'm guilty of that myself. I think it's because she has other things on her mind. She can't be bothered with other ppl problems [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif[/img]