Re: Thursday jokes, come man, share
The Jamaican government recently made an announcement to pay men with 5 children and above, 1 million dollars monthly salaries.
A man heard the news and said to his wife, "honey, mi did have a next pickney wid me girl fren. Me a go bring him suh wi add him to fi wi four, mek five, soh me can get de million dollar salary".
The wife went silent, so off he went.
When the man returned with his "outside" child, he only saw one of those he left at home. He then said to his wife, "a weh de rest a mi pickney dem deh". The wife replied, "a nuh you alone hear de news. Dem father hear de news too and come fi dem".
The Jamaican government recently made an announcement to pay men with 5 children and above, 1 million dollars monthly salaries.
A man heard the news and said to his wife, "honey, mi did have a next pickney wid me girl fren. Me a go bring him suh wi add him to fi wi four, mek five, soh me can get de million dollar salary".
The wife went silent, so off he went.
When the man returned with his "outside" child, he only saw one of those he left at home. He then said to his wife, "a weh de rest a mi pickney dem deh". The wife replied, "a nuh you alone hear de news. Dem father hear de news too and come fi dem".