so..if you ovaweight and yu SO of 'bout 2/3 yrs...living togedda since Sept...encourage yu to join gym wid im/her and get you a personal trainer..yu tink im trying fe tell yu summen? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]yu was fluffy when oonu meet... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]
Honey..look what I got you
Re: Honey..look what I got you
a noh muss try him a try fi seh summting some a di fluffy ooman dem always a complain but di fluff. "I feel faaaat" I have nothing to wear, etc ad infinium or however that saying goes....an yet dem siddung an no do nutting bout it. So could be him by di ting fi help har out...nat because him no like di fluff but because him no like how shi feel bout harself...IMHO
weeelll...I've not seen her in several yrs..so me nuh too sure if she put awn more weight..but I imagine so...I told her.. sincerely..that I thought it was a great gift and wish someone would do the same for me.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img] I could tell it was still really bothering her..so me ask har whats up.. fuss she sey it was the idea of wasting all that money... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img] den she sey wha really a badda har was dat she feel like im trying fe control har...me bite me tongue hard .. younger caucasian woman..older jamaican bredda [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Arjen</div><div class="ubbcode-body">weeelll...I've not seen her in several yrs..so me nuh too sure if she put awn more weight..but I imagine so...I told her.. sincerely..that I thought it was a great gift and wish someone would do the same for me.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img] I could tell it was still really bothering her..so me ask har whats up.. fuss she sey it was the idea of wasting all that money... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img] den she sey wha really a badda har was dat she feel like im trying fe control har...me bite me tongue hard .. younger caucasian woman..older jamaican bredda [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img] </div></div>
uh...oh...
mi would juss tek di membership, go to the gym, meet smaddy when mi on di treadmill, den see if im would want mi fi stop go [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]