Alright mi know unno tyiad fi hear mi complain bout mi OCD pathead roomate/cousin but........mi still ago do it. If yu no waan fi hear den jus back up out a mi post [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
Mi get dah email yah fram har tideh an mi a try fi fine a rispanse.
Tanya
Michael is probably coming over tomorrow night; we’ll just order food in. He really wants to see me and I’m not driving across town in this weather in the car. Just a heads up so you know. I hope that’s ok?
Sincereley,
Now here is mi prablem....mi noh like Michael, to di pint dat mi nat even seh howdy to him...a him why mi ha dis mad ooman itch up inna mi yaad. Wha mi fi tell har?
A) No it's not okay. I have plans for the air that Michael will be inhaling in my house.
b) No it's not okay! ___________ insert appropriate reason here
Mi get dah email yah fram har tideh an mi a try fi fine a rispanse.
Tanya
Michael is probably coming over tomorrow night; we’ll just order food in. He really wants to see me and I’m not driving across town in this weather in the car. Just a heads up so you know. I hope that’s ok?
Sincereley,
Now here is mi prablem....mi noh like Michael, to di pint dat mi nat even seh howdy to him...a him why mi ha dis mad ooman itch up inna mi yaad. Wha mi fi tell har?
A) No it's not okay. I have plans for the air that Michael will be inhaling in my house.
b) No it's not okay! ___________ insert appropriate reason here