<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Geneva</div><div class="ubbcode-body">I wouldan did jump out and gie har one rhatid bax eseeh ...har mumma tan weh she deh and feel it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
if she wants to play games with your brother then fine, but not when he has a passenger [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body">im might cute but im foot dutty [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smirk.gif[/img] Whe de hell anybady a do wid dutty foot man??? </div></div>[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crybaby.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
Sorry Vegas but 26 is my cut off age [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]....an like Nunya seh him foot dutty [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: missus_vegas</div><div class="ubbcode-body">ok so we drive a little while and my bros phone ring. all i hear is "yep yep yep ok" and flip...he hung up.
2 mins later she ringing again...he doesnt answer this goes on for a good 10-15 mins. no joke and he doesnt have voice mail so it just keeps ringing and ringing.
neways to make a long story shawt ....she followed us and followed us till....
my bro like to beat traffic so instead of waiting in the turnin lane at this one intersection most times he goes straight and then turn around on a side street and come back out. his gf doesnt normally do this she normally waits at the light.
well this day she decide to follow us. and she followed us into an alley where my bro wanted to turn around and she rear ended us. (supposedly by accident[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img])
my bro was real angry and he got out and went and screamed into her car. neways she back up a little to let us out then she blocked the road so we couldnt get out. my bro started to try and pass her and she still wasnt moving.he just press gas and need less too say....
her mirrow broke. the side of his car fell off. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]cus he just fixed his car too[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
he got out of the car and she got out of her car and they are screamin in each others face. by now traffic is waiting on us. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]mi stawt ketch mi fraid cus mi no able nobody call the cops and u know wat would happen...is always di man fault.
so mi get out now fi go calm down mi bredda and tell im fi come on. (come to think of it dis must have look funny to all the peeps watching)
im reach inna har car tek out har key an flign it dung a groung. funny as hell cus he lookin like a freakin 2 yr old having a tantrom
so now his car damage and her cyar damage...ova wat?
mi get im back inna di car...o by di way hear weh di crazy gayl seh....if im did pick up im phone none a dis wouldnt happen [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] crazy!!! basically it look to me like she wasnt too impress dat im left lang time and tun roun fi come pick me up i dunno... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]cus she sayin how im say im a leave and ray ray den how come she buck im up and ray ray mi no undastand dem two peeps yah eiere
neways di ting weh bun mi is afta all dis....mi bredda call har and tell har seh si not to go to skool she fi come meet im a tims [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shocked.gif[/img] if a me dat mi woulda so bex mi no inna no talking wid har.
neway she said she had exam so she had to go. so a afta skool. dem ere im a ask if she go fix his car...it sound like she say yes.
the moral is mi was sooooooooo glad mi neva get too involved else mi woulda shame. wen we get inna di car mi ask im if im ok an im seh and dat was it. mi neva get inna dem tory....cus like i said...lovers![img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
well dat evening mi no know if dem did talk or wat but mi reach home and si mi bredda come deh inna im dutty work clothes...look like she mussi lack im out ar someting mi no know and mi no ask.
hours pass and mi si im still hangin out on our couch in dutty clothes generally he doesnt even leave work in his work clothes....
neways lata in di nite she come by...mi no sey peas nor cawn to har. mi siddung she siddun him siddun di tree a wi inna ded silence a try fi no look pan wi one anedda
long and shawt she seh she ready fi go home and ask if im coming. im no answa. im nat even look pan har. she git up and leave. likkle afta dat im seh good nite to me and git up and leave to.
mi no bizniz wid dem. last time dem buss big fite at my house and put hole in di wall. my mom was soo mad she tell di gyal no come back deh. den mi bredda get bex and ask my mom y mek shedaon like his gf [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img][img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
Lawdgad yuh chat a wholeheap. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Geneva</div><div class="ubbcode-body">I don't quite get why no one thought that all this playing with the cars could a tun into something serious..didn't she rear end you and your brother [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
I wouldan did jump out and gie har one rhatid bax eseeh ...har mumma tan weh she deh and feel it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
if she wants to play games with your brother then fine, but not when he has a passenger [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] </div></div>
yes she rear end us then we side swipe her....it was very dum. i didnt get mad till after. durin the whole ordeal i was more scared that my bro mite lose it and hit her or somehting and get himself into trouble.
wen i got to work i was fumin cus all this happened weeks after i was in a real bad car accident and got some serious neck an back injuries. i still [censored] wen i think about it
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Aynat_SlvrTush</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body">im might cute but im foot dutty [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smirk.gif[/img] Whe de hell anybady a do wid dutty foot man??? </div></div>[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crybaby.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
Sorry Vegas but 26 is my cut off age [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]....an like Nunya seh him foot dutty [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] @ the dutty foot. he's a good catch if i mus say so myself. but tanya mi wouldnt want him mix up wid u cus if u hurt im mi will affi do u someting bad bad! i'm mad enuff/deeply concerned at some things i see this girl doin and i been meanin to talk to him about it but havent found the rite time. plus mi no too too wanna get up in his bizniz cus he mite turn around and talk to me about somethings in my own life that i dont wanna deal with rite now which i know he has been overlooking and bitin his tongue even doe he wants to grab me an shake some sense into me.
Lawdgad yuh chat a wholeheap. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img] </div></div>
hap aff a mi fenda! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/nahtalktoyuh.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.