<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BlakICE_Queen</div><div class="ubbcode-body">If yuh guh hout on date - it nuh mattah if a di furss date, and tings get hot an heavy, an shi reach fi har hannbag an draw hout a condom an gi yuh,
1)What would you think hoff her? slut? nahhh..jus having fun
2)Would yuh tekk it or would yuh draw fi your own? </div></div> mi woulda use it if mi nuh have none.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BlakICE_Queen</div><div class="ubbcode-body">If yuh guh hout on date - it nuh mattah if a di furss date, and tings get hot an heavy, an shi reach fi har hannbag an draw hout a condom an gi yuh,
1)What would you think hoff her?
2)Would yuh tekk it or would yuh draw fi your own? </div></div>
I'd think she came prepared and if the condom is still sealed, I wouldn't have a problem with that.
shii cum prepared ann shii decided fii give mii sum beefour da date. iff itt a furst date ting mii wood wanda bout ar even dough manee oomen ar willinn pon da furst date.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blugiant</div><div class="ubbcode-body">iff itt a furst date ting mii wood wanda bout ar even dough manee oomen ar willinn pon da furst date. </div></div>
so you would wonder about her, but would you still take the readily offered sex and would you wonder at your own behaviour? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whatever.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blugiant</div><div class="ubbcode-body">iff itt a furst date ting mii wood wanda bout ar even dough manee oomen ar willinn pon da furst date. </div></div>
so you would wonder about her, but would you still take the readily offered sex and would you wonder at your own behaviour? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whatever.gif[/img] </div></div>
suesumba oomen worree wat da man aggoo tink aff dem iff dem doo itt. moas menn doan wooree bout dat afta da act. too diffarant way aff lookinn att ting
soo suesumba y mii tink yu wood give mii a ride afta da furst date
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blugiant</div><div class="ubbcode-body">soo suesumba y mii tink yu wood give mii a ride afta da furst date </div></div>
i wouldn't give you a ride blugiant. i don't have a car, but to my mind i wonder at men who want sex on the first date. that would mean it's something they indulge in. so i'd think he's a skank too.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.