Re: I tink any ooman weh
Man like dat noh understand ooman certain tings bout a ooman.
She could a see are period and just holding off on till tings
clear up.
If she did all give him, a dey so him would vex probley all start run off him mout pon har.
You pay a woman fi date for 3-6 month and never understand the condition of woman weh sell her self as service to pleasure man.
So you feel a woman weh sell har self regularly to man a remain nice, clean, sexy and tight like virgin after all weh go through.
A woman like that you should know what to expect. My expectation
for ooman that going to allow me to pay her to date me is , Sloppy, in her twenties and look like mi grand maddah, She might even have aids.
You pay for bag of garbage.
Man like dat noh understand ooman certain tings bout a ooman.
She could a see are period and just holding off on till tings
clear up.
If she did all give him, a dey so him would vex probley all start run off him mout pon har.
You pay a woman fi date for 3-6 month and never understand the condition of woman weh sell her self as service to pleasure man.
So you feel a woman weh sell har self regularly to man a remain nice, clean, sexy and tight like virgin after all weh go through.
A woman like that you should know what to expect. My expectation
for ooman that going to allow me to pay her to date me is , Sloppy, in her twenties and look like mi grand maddah, She might even have aids.
You pay for bag of garbage.