Re: "no baby, that's not what I want"
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: R_C</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CeaBee</div><div class="ubbcode-body">so what rc want? </div></div>The thread topic is a quote from someone who was at a beach when a Champion Bubbla was bubbling pass this guy a lie dung beside him wife. So mi seem tek time look outta di corner of im eye wen di wife suddenly tun rung an bawl out "A dat yuh want ? Mi seh, is dat yuh want ?" Hear di bwoy "No baby, of course not, that's not what I want.! Why would I want that !"
LOL !
<span style="font-size: 8pt">ps, it wasn't me </span>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: R_C</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CeaBee</div><div class="ubbcode-body">so what rc want? </div></div>The thread topic is a quote from someone who was at a beach when a Champion Bubbla was bubbling pass this guy a lie dung beside him wife. So mi seem tek time look outta di corner of im eye wen di wife suddenly tun rung an bawl out "A dat yuh want ? Mi seh, is dat yuh want ?" Hear di bwoy "No baby, of course not, that's not what I want.! Why would I want that !"
LOL !
<span style="font-size: 8pt">ps, it wasn't me </span>