so after quite some time off board lane, i come back to see my PM light blinking.
i got so excited.
smaddy miss me. i coulda who? a Dahjah? Jahyout? Peasie? big head Tanya? a couldnt di one fool fool Twiney
kiss mi teeth afta mi no know dis yah smaddy yah. is warrah name rauup
and is hope is no foolishness dem a msg me eino
rahtid mi nearly ketch hawt attack. wen mi read di msg. mi affi go call mi dacta and ask fi some sleeping pills and some and strong strong tings fi calm mi nerves.

so here is wat rauup had to say and i quote
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Remember once when you came on this bulletin board and announced that white babies are ugly. Well take a good long look at your baby and tell me now who ugly plus I hope she does not inherit your ghetto ways the way how you carry on we can tell that you have no class and this starts at home. And no am not white, Caribbean yes, white no. Slow your role female
i dont think i can sleep tonight. all dis time ppl a tell mi say mi baby pretty and dem was lying to ma face. i tink i'm gonna have a complex.
guess i better start working on numba two and mek sure mi wine to the leff so the baby come out pretty

kiss mi teeth afta mi no know dis yah smaddy yah. is warrah name rauup

rahtid mi nearly ketch hawt attack. wen mi read di msg. mi affi go call mi dacta and ask fi some sleeping pills and some and strong strong tings fi calm mi nerves.

so here is wat rauup had to say and i quote
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Remember once when you came on this bulletin board and announced that white babies are ugly. Well take a good long look at your baby and tell me now who ugly plus I hope she does not inherit your ghetto ways the way how you carry on we can tell that you have no class and this starts at home. And no am not white, Caribbean yes, white no. Slow your role female
i dont think i can sleep tonight. all dis time ppl a tell mi say mi baby pretty and dem was lying to ma face. i tink i'm gonna have a complex.