Suh mi naybah is a tall, dawk and hangsome young man dat love him oomenz dem. Him nuh discriminhate at all, at all, but him have him preference dem. Di bodequas.
Mi seem couple time a jrive out widdim pretty gurlz dem inna di passengah seat and mi juss smile and wave...at him of course, for is alwayz a different gurl suh mi nuh able.
Satdey nite mi inna mi house a tekk hout mi papcawn and reddy fi sekkle in widd mi boo, wen mi hear a light knock pan mi door. Mi look pan Missa Man fi si if him hear ennyting but him did busy a look chroo di DVD dem, but guess wha, mi naah joke, mi ketch mi fraid for mi do my share a creepin-creepin tuh, an hey, yuh neva kno.
DWL.
Ennyway, mi gwaan like a nuh my door a knock, but soon afta, it knock agen.
Mi tekk time guh look chroo di peep hole an si a gurl stan up outside all disheveled.
Di furss ting dat come tuh mind was, kryst, shi mussi get hurt, suh mi fling di door opin.
Sayme time, my nayba fling fi him door opin an tekk him foot hold him door and stretch hout him body outta di door and a whispa "tank yuh" "wink-wink".
Mi sey, a wha di baxide?? Him shush mi an di ooman jump into my house, like shi hear bullet an run een like shi a look place fi hide. Mi nayba slam him door and mi confuse still but shet mine and a look fi di gurl whe run een to my apt. Sayme time Missa Man jump up and a draw fi him tool.
Mi shock suh til.
Mi seem couple time a jrive out widdim pretty gurlz dem inna di passengah seat and mi juss smile and wave...at him of course, for is alwayz a different gurl suh mi nuh able.

Satdey nite mi inna mi house a tekk hout mi papcawn and reddy fi sekkle in widd mi boo, wen mi hear a light knock pan mi door. Mi look pan Missa Man fi si if him hear ennyting but him did busy a look chroo di DVD dem, but guess wha, mi naah joke, mi ketch mi fraid for mi do my share a creepin-creepin tuh, an hey, yuh neva kno.
DWL.Ennyway, mi gwaan like a nuh my door a knock, but soon afta, it knock agen.

Mi tekk time guh look chroo di peep hole an si a gurl stan up outside all disheveled.
Di furss ting dat come tuh mind was, kryst, shi mussi get hurt, suh mi fling di door opin.Sayme time, my nayba fling fi him door opin an tekk him foot hold him door and stretch hout him body outta di door and a whispa "tank yuh" "wink-wink".
Mi sey, a wha di baxide?? Him shush mi an di ooman jump into my house, like shi hear bullet an run een like shi a look place fi hide. Mi nayba slam him door and mi confuse still but shet mine and a look fi di gurl whe run een to my apt. Sayme time Missa Man jump up and a draw fi him tool.
Mi shock suh til.
and?