Who mi noh Like har BF Missa J..... mi bored so mi a chat people business Lets call her Tracy and him Jim mi noh memba wha name mi did gi dem di lass time anyhoo...back in October shi tell mi how shi not getting any younger (juss turn 33) an if shi noh get engagement ring by Jan 1 shi ago brukk up wid Jim. Now Jim is 29 and still living wid Mamma an Pappa an him have a season job dat lay him off every Nov - April. Dis Nov dem lay him off wid no plans fi re-call him..so in essence dem fire him (him well deserve it to dat big ole wukliss bwoy)
So shi email mi tideh a chat bout wan engagemet party fi Jim bess fren shi a go to Satdeh, so mi email har back an seh....
<span style="color: #3333FF">Where's the party at? and any news on your engagement?
Shi ansa an seh .... <span style="color: #6633FF">Some Italian restaurant in Kensington, and I really don't want to go.
NO news at all.... it is going to be a long time coming at the rate he
is going.
EI has stopped payments, until they re-asses his claim. He has to fill out more paperwork from the government since he is taking a course. they are not supposed to be able to stop payments if they are not paying for the course.
mi seh to har seh <span style="color: #3333FF"> ooh that's not cool, poor him always something huh...well on the bright side good thing you make good bucks..LOL
Lawd wha mek mi opin mi mout inna joke shi reply to mi seh
<span style="color: #6633FF">I know - he was pretty upset yesterday.
When he talked to one of the people at school they said that it should all be fine, but it takes 3 weeks to re-asses... and he has an insurance payment and a truck payment all coming out next week.
SO, I said he could use my line of credit but had to pay it back ASAP along with what ever interest they charge me. He was cool with that and as soon as he gets his taxes done he will give me that too. So it should all be good. I HOPE!!
Mi juss noh seh nex month dis time shi ago haffi len him more $$$ [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
So shi email mi tideh a chat bout wan engagemet party fi Jim bess fren shi a go to Satdeh, so mi email har back an seh....
<span style="color: #3333FF">Where's the party at? and any news on your engagement?
Shi ansa an seh .... <span style="color: #6633FF">Some Italian restaurant in Kensington, and I really don't want to go.
NO news at all.... it is going to be a long time coming at the rate he
is going.
EI has stopped payments, until they re-asses his claim. He has to fill out more paperwork from the government since he is taking a course. they are not supposed to be able to stop payments if they are not paying for the course.
mi seh to har seh <span style="color: #3333FF"> ooh that's not cool, poor him always something huh...well on the bright side good thing you make good bucks..LOL
Lawd wha mek mi opin mi mout inna joke shi reply to mi seh
<span style="color: #6633FF">I know - he was pretty upset yesterday.
When he talked to one of the people at school they said that it should all be fine, but it takes 3 weeks to re-asses... and he has an insurance payment and a truck payment all coming out next week.
SO, I said he could use my line of credit but had to pay it back ASAP along with what ever interest they charge me. He was cool with that and as soon as he gets his taxes done he will give me that too. So it should all be good. I HOPE!!
Mi juss noh seh nex month dis time shi ago haffi len him more $$$ [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]