Inspired by Marie [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif[/img]
On behalf of my sistrenz...
Fellaz...why is it that some men nuh realize seh women need a likkle help getting started.
Is not all di time we want it but sometimes yu haffi warm up di engine before di car ready fi drive.
Don't go straight for the T&A...touch her somewhere else nuh...kiss her kneck...caress her back...whispa inna her aise...
And it don't haffi start inna di bedroom too...
Hug her up when yu come inna di house....kiss her pon her neck back when she deh roun di stove...rub her down when unoo a watch tv...an mi nah tawk di T&A eida...
After all that bedtime should be smooth sailing [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
On behalf of my sistrenz...
Fellaz...why is it that some men nuh realize seh women need a likkle help getting started.
Is not all di time we want it but sometimes yu haffi warm up di engine before di car ready fi drive.
Don't go straight for the T&A...touch her somewhere else nuh...kiss her kneck...caress her back...whispa inna her aise...
And it don't haffi start inna di bedroom too...
Hug her up when yu come inna di house....kiss her pon her neck back when she deh roun di stove...rub her down when unoo a watch tv...an mi nah tawk di T&A eida...
After all that bedtime should be smooth sailing [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]